Подготвителна настава по математика за полагање матура за сите средни училишта

  • Вторник, 27 Февруари 2018 10:42
Подготвителна настава по математика за полагање матура за сите средни училишта

Факултетот за информатика организира подготвителна настава по математика за учениците од средните училишта во Источна Македонија.

Подготвителната настава ќе се одржува во просториите на Универзитетот „Гоце Делчев”, во градовите: Штип, Кочани, Кавадарци, Струмица, Виница, Скопје и Радовиш, а ќе ја изведуваат професори и асистенти од Факултетот за информатика.

Работа во групи со максимум до 10 ученици.

Датум на започнување на подготвителната настава:

  • Прв рок: 17 март 2018 година. Пријавување до 5 март 2018 година.
  • Втор рок: 28 април 2018 година. Пријавување до 20 април 2018 година.

Пријавување на е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на телефон 032 550 121 (лице за контакт: д-р Марија Митева).

25 часа + 5 гратис часа

Цена: 2500 денари или 100 денари од час, со можност за плаќање на две рати.

Жиро-сметка: 100-0000000630-95

Назив и седиште на примач: Трезорска сметка, ДУ „Гоце Делчев” - Штип

Банка на примач: НБРМ

Сметка на корисник: 1600160330 788 22

Претходна шифра и програма: 723113 44

Технички секретар

Габриела Богатинова
Тел: +389 32 550 100
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Валентина Давчева

Тел: +389 32 550 064

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Штип - Билјана Бојаџиска

Тел: +389 32 550 594

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Никица Георгиева

Тел: +389 32 550 042

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.