Можност за платена пракса во Кочани. Компанијата „Techko.net“ има потреба од двајца програмери со основни познавања на PHP, HTML и CSS за работа на конкретни проекти со можност за вработување.

Повеќе...

Народна банка на Република Македонија објави Конкурс за изработка на едукативна игра (веб/мобилна апликација) со цел поттикнување поголем интерес за знаења од областа на економијата и финансиите.

Повеќе...

На ден 17.11.2017 година (петок) со почеток во 9 часот во Амфитеатар 2, д-р Стојан Коцев, директор на Телеком Штип, ќе има покането предавање на тема "Конфигурација на FTTx мрежа" со практична демонстрација за работа со оптички кабли.

Подкатегории

Технички секретар

Габриела Богатинова
Тел: +389 32 550 100
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Валентина Давчева

Тел: +389 32 550 064

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Штип - Билјана Бојаџиска

Тел: +389 32 550 594

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Никица Георгиева

Тел: +389 32 550 042

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.