Факултетот за информатика организира подготвителна настава по математика за учениците од средните училишта во Источна Македонија.

Подготвителната настава ќе се одржува во просториите на Универзитетот „Гоце Делчев”, во градовите: Штип, Кочани, Кавадарци, Струмица, Виница, Скопје и Радовиш, а ќе ја изведуваат професори и асистенти од Факултетот за информатика.

Работа во групи со максимум до 10 ученици.

Датум на започнување на подготвителната настава:

  • Прв рок: 17 март 2018 година. Пријавување до 5 март 2018 година.
  • Втор рок: 28 април 2018 година. Пријавување до 20 април 2018 година.

Пријавување на е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или на телефон 032 550 121 (лице за контакт: д-р Марија Митева).

25 часа + 5 гратис часа

Цена: 2500 денари или 100 денари од час, со можност за плаќање на две рати.

Жиро-сметка: 100-0000000630-95

Назив и седиште на примач: Трезорска сметка, ДУ „Гоце Делчев” - Штип

Банка на примач: НБРМ

Сметка на корисник: 1600160330 788 22

Претходна шифра и програма: 723113 44

Технички секретар

Габриела Богатинова
Тел: +389 32 550 100
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Валентина Давчева

Тел: +389 32 550 064

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Штип - Билјана Бојаџиска

Тел: +389 32 550 594

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Секретар

Никица Георгиева

Тел: +389 32 550 042

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.